Disclaimer

Privacy-verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of zonder informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij we informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te kunnen corresponderen en voor het uitvoeren van onze dienstverlening. We streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat we persoonlijke gegevens via internet verzamelen.

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar ze van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in gebundelde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist, danwel dat dit voor de juiste uitvoering van de dienstverlening noodzakelijk is. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. We spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Online Payment Platform B.V. en partner PayPal aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie en dienstverlening op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. We spannen ons in om deze webpagina zo goed mogelijk toegankelijk te maken, maar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Online Payment Platform B.V. of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Online Payment Platform B.V. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming van Online Payment Platform B.V.

Kosten

Er worden door ons geen kosten in rekening gebracht voor het opwaarderen van je PayPal account. Mochten we niet in staat zijn je rekening op te waarderen wegens blokkades vanuit PayPal moet je deze blokkades via de helpdesk van PayPal laten verwijderen. Wij storten alsnog binnen 5 dagen na het verwijderen van je blokkade het geld op je PayPal Account. Voor het beheren van het geld tijdens de blokkade periode wordt na de eerste maand 10% van het bedrag per maand in rekening gebracht.

Nederlands Fran├žais English